HÄÄJUHLAT

Olemme Kajaanin kehutuin häiden catering-palveluita tarjoava yritys - ja valtakunnallisessa äänestyksessäkin toisella sijalla (2018 Love Me Do -messujen 'Vuoden pitopalvelu' -kategoria).

Häämenujemme hintaan sisältyy tapaaminen juhlapaikalla n. 1-2kk ennen hääpäiväänne, jotta voimme yhdessä käydä läpi hääpäivän ohjelman ja sopia aikataulun. Jaamme mieluusti ammattitaitoamme, että suuri päivänne onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kerro lisää toiveistanne, niin suunnitellaan yhdessä eteenpäin! 

KOKOUKSET
 

Gastrobarin kabinetissa on av-laitteet ja viihtyisä tila sijaitsee liukuovien takana. Ravintolan pihalla on myös runsaasti parkkitilaa.

 

KOKOUSPAKETTIEN HINNAT

sis. tilavuokran, kokousvedet ja -tekniikan.

Puolipäiväkokous (n. 4h)

24e/henkilö

- aamukahvi + suolainen TAI

- iltapäiväkahvi ja makea

- lounas noutopöydästä

Koko päivän kokous

32e/henkilö​

- aamukahvi + suolainen

- lounas noutopöydästä

- iltapäiväkahvi + makea

Iltakokous (n. 3h)

24e/henkilö

- Gastron runsas iltapala

YKSITYISTILAISUUDET

Olipa kyseessä teatteriryhmän ruokailu, syntymäpäiväjuhlat, muistotilaisuus tai vaikkapa pikkujoulut, niin autamme mieluusti monenlaisten juhlien ja tapahtumien järjestämisessä.

Ravintolatila voidaan jakaa osiin tai sen voi varata kokonaan, riippuen täysin osallistujamäärästä.

Kysy lisää, niin räätälöimme toiveisiisi soveltuvan menun tilaisuuteenne.

KELPO CATERING

​Pitopalvelumme erityistä osaamista on ikimuistoisten ja persoonallisten tarjoiluiden loihtiminen pienistä perhejuhlista suurempiinkin yritystilaisuuksiin ja kaikkea siltä väliltä.

Toimialueemme on Kajaani ja lähikunnat, joten tarjoiluiden toimittaminen joko omiin tiloihisi tai paikallisiin yrityksiin onnistuu.

 

Otamme kaikissa toiminnoissamme huomioon viranomaisten suositukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Halutessasi yksittäispakkaamme kahvileivät tai tarjoilijamme tulee annostelemaan noutopöydän tarjoomukset vieraillenne valmiiksi.

 

Tuomme halutessasi kahvipöydän tarjottavat kotiisi, aamiaiskokouksen virkistävät tarjoilut työpaikallesi tai katamme näyttävän buffetpöydän esimerkiksi hääjuhliisi. Toteutamme ruokatoiveesi parhaan taitomme mukaan, persoonallisella twistillä.

Käytämme mahdollisuuksien mukaan paikallisia tuotteita, kauden makuja kunnioittaen. Valmistamme juhlien tarjottavat ammattitaidolla ja suurella sydämellä niin, että ne jäävät varmasti vieraidesi mieleen.

Teemme pitopalvelussamme ilolla myös monenlaisten erikoisruokavalioiden mukaiset tarjoilut vilja-allergikoista vegaaneihin, herkullisista kasvisruuista puhumattakaan.

Löydät valmiita menuehdotuksiamme täältä:

Cocktailtarjottavat

Muistotilaisuus

Juhlabuffet (esim. häät)

Juhlabuffet (kasvis / vegaani)

Perinteinen pitopöytä

Pikkujoulumenut

Valmistujaisjuhlat

Ryhmien lounasruokailu

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää catering-osaamisestamme ja järjestämistämme juhlista.