GASTROBARIN TARINA

 

Gastrobar3 on kahden kulinaristin ja ravintola-alan ammattilaisen pitkäaikainen unelma, joka vihdoin näkee päivänvalon Kajaanin kauneimmalla paikalla sijaitsevassa ravintolassa.

Kaiken tekemisemme taustalla on ajatus rakkaudella valmistetun ruuan, huolella valittujen juomien ja ammattitaitoisen henkilökunnan aikaansaamasta sykähdyttävästä ravintolaelämyksestä.

Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme olla osana kehittämässä Kajaanin ravintolakulttuuria, yhdessä timanttisen tiimimme kanssa.

Laadimme menut satokauden makuja kunnioittaen, välillä ehkä vähän yllättävälläkin twistillä. Teemme tiivistä yhteistyötä viinin maahantuojamme kanssa, jotta myös juomalistamme laulaisi ruoka-annosten kanssa samaa säveltä.

Tulossa on erilaisia tapahtumia ja tempauksia, viinitasting-iltoja, yllätysmenuillallisia ja koko perheen brunssihetkiä.

Gastrobarimme on kuin koko kaupungin olohuone, meille saat tulla juuri sellaisena kuin olet. Arjessa, juhlassa, koko suvun kanssa tai maailman parhaassa seurassa eli yksin.

Lämpimästi tervetuloa makumatkalle kanssamme - rakkaudesta hyvään ruokaan.

t. Kirsi ja Tanja

sekä

Milla, Oskari, Beata ja Salla

Kirsi​ Keskitalo - RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

 

Oulusta Kainuuseen muuttaneen Kirsin suuri rakkaus on mieleenpainuva ruoka ja poikkeuksellisen hyvin järjestetyt tilaisuudet. 'Event organizer extraordinaire' onkin vuosien saatossa mukaan jäänyt lempinimi.Keittiössä Kirsi kertoo olevansa suurten linjojen ja kauniiden buffetpöytien nainen. Italialainen, aasialainen ja meksikolainen ruoka on erityisen intohimon kohteena - samoin kuin satokauden antimet. Jonkun muun poimimana tosin.

Myyntipalvelumme puhelin kilisee Kirsin taskussa arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Tanja Tolonen - KEITTIÖMESTARI

 

Tanjalla on 10 vuoden kokemus Kajaanin ravintolakeittiöistä ja sitä myöten näkemystä

eritoten siitä, minkälaista ruokaa

kaupungissamme tulisi asiakkaille tarjota.Vaekean ruokakärryn myötä Kajaanissa päästiin nauttimaan gourmet-burgereista:  tällä hetkellä

Tanja innostuu eritoten laadukkaista

raaka-aineista, asiakkaan odotusten

ylittämisestä ja alamme jatkuvasta uudistumisesta. 

 

Erityisen iloisena Tanjaan voi törmätä loistavasti onnistuneen istuvan illallisen päätteeksi.